Rvb Lab Ozone Smart Hygienizing Cream 75 ML

Rvb Lab Ozone Smart Hygienizing Cream 75 ML

Lekë 2,280.00
Title:  

Bazë makeup-i pasi hidraton, pastron dhe dezifekton lëkurën.

75 ML

Krem me veprim:

Hidratues, pastrues dhe dezinfektues.

Bazuar në argjend të pastër dhe Centella aziatike, është trajtimi ideal për të mbrojtur lëkurën nga agjentët e jashtëm, për të rivendosur dhe për të ruajtur funksionin e saj barrierë të lëkurës. 

Me teksturën e saj të freskët dhe të lehtë, ajo absorbohet shpejt duke lënë fytyrën dhe duart të buta dhe të hidratuara (zonat më të ekspozuara ndaj kontaktit me agjentë të jashtëm).

-Bazë shumë e mirë makeup-I pasi hidraton, pastron dhe dezifekton lëkurën dhe bën që makeup-I të ketë qëndrueshmëri të lartë.

-I përshtatshëm si after-shave për meshkujt.

-Përdoret për problematikat që lidhen me përdorimin e maskave, të cilat shpesh shkaktojnë acarim dhe skuqje në lëkurë.

Nuk përmban alkool, parafinë, vaj mineral, silikone. 98% përbërës natyralë.


Vendoseni në të gjithë zonën e fytyrës dhe duarve dhe masazhojeni derisa të përthithet plotësisht.

Shiko edhe