Alrinast Shurup 2.5/5ML * 150 ML

Lekë 390.00
Title:  
Alrinast është një bar antialergjik, i cili ndihmon për të kontrolluar reaksionin alergjik dhe simptomat e tij.

150 ml

Alergjitë, All, Pa recetë

ALRINAST shurup, me përmbajtje Desloratadinë-antihistaminik, gjendet në flakon/shishe 150 ml me një lugë matëse, në masat 2, 2.5 dhe 5 ml.

  • Qetëson simptoma të tilla, si tështitje, hundë që rrjedhin ose të irrituara, qiellzë të pezmatuar, sy të kuq, të përlotur apo të irrituar dhe simptoma të tjera të lidhura me rinitet alergjike.
  • ALRINAST është përdorur edhe për eliminimin e simptomave të tilla si urtikarie, ënjtje dhe skuqje të lëkurës Qetësimi i këtyre simptomave zgjat përgjatë gjithë ditës, dhe trajtimi me këtë bar, ju ndihmon për të rifituar veprimtarinë tuaj normale të përditshme si dhe dhe një gjumë të qetë.

  • Fëmijët e moshës 6 deri 11 muaj: 2 ml shurup 1 herë në ditë.
  • Fëmijët e moshës 1 deri 5 vjeç: 2.5 ml shurup 1 herë në ditë.
  • Fëmijët e moshës 6 deri 11 vjeç: 5 ml shurup 1  herë në ditë.
  • Të rriturit dhe fëmijët 12 vjeç e sipër: 10 ml shurup 1  herë në ditë ( dozë ditore).

Mjeku juaj do të përcaktojë llojin e rinitit alergjik dhe të vendosë kohëzgjatjen e trajtimit tuaj me ALRINAST.

Shiko edhe