Buona Dacriovis * 10 ML

Buona Dacriovis * 10 ML

Lekë 1,300.00
Title:  

Buona Dacriovis është një solucion steril oftalmik, që përmban ekstrakte të Matricaria Chamomilla dhe Euphrasia Officinalis, të cilat janë përdorur prej kohësh në trajtimin e syve të ndjeshëm dhe të irrituar.

DacrioVis indikohet në rastet e:

 • Ndryshimeve jo-traumatike/patologjike në lotim;
 • Thatësisë së syve;
 • Ndjenjës së trupit të huaj të shkaktuar nga ekspozimi ndaj erës dhe pluhurit;
 • Mjediseve të tymosura ose ajër të kondicionuar;
 • Lodhjes së shkaktuar nga përdorimi i zgjatur i kompjuterit ose drejtimi i makinës;
 • Përdorimi i zgjatur i lenteve të kontaktit;
 • Konjuktivitit;
 • Syve te kuq;
 • Sytve pickues;
 • Alergjive në sy;
 • Kruajtjes së syve;
 • Sytë e thatë;

Karakteristikat e tij qetësuese, lubrifikuese, hidratuese dhe freskuese e bëjnë formulën veçanërisht të përshtatshme për përdorim tek fëmijët dhe për ata që mbajnë lente kontakti.

Pikat e syve DacrioVis është një produkt steril.

Aplikoni disa pika DacrioVis në secilin sy, disa herë në ditë.
DacrioVis mund të përdoret për disa ditë rresht.
DacrioVis gjithashtu mund të përdoret me lentet e kontaktit pasi të jenë vënë këto të fundit ose, paraprakisht, disa pika mund të aplikohen direkt në sy.

Shiko edhe