Sterimar Stop & Protect Allergy Response * 20 ML

Sterimar Stop & Protect Allergy Response * 20 ML

Lekë 900.00
Title:  
Pika për hundë me një efekt të shpejtë lehtësues të simpomave alergjike.

20 ml

Sterimar Stop & Protect Allergy Response është vërtetuar shkencërisht se ofron lehtësim të shpejtë dhe efektiv nga simptomat e rinitit alergjik duke përfshirë bllokimin, rrjedhjen, kruarjen e hundës, teshtitjen dhe ndjesinë e irritimit të syve dhe lotim.

  • Me një bazë Uji Deti Natyral dhe një kompleks të patentuar, kjo formulë inovative, e pasuruar me Minerale Deti, zhbllokon pasazhet e hundës dhe kapsulon, inaktivizon dhe neutralizon alergjenët. Ndalimi i shpejtë i simptomave.
  • Ky solucion, i frymëzuar nga natyra, siguron hidratim afatgjatë dhe formon një shtresë mbrojtëse dhe të padukshme, duke parandaluar që alergjenët të vijnë në kontakt me zgavrën e hundës për të siguruar mbrojtje efektive të përforcuar kundër reaksioneve të mëtejshme alergjike dhe sëmundjeve kronike që zhvillohen.
  • I përshtatshëm për gratë shtatzëna, nënat me gji dhe fëmijët nga 3 vjeç.

Përdorimi i rekomanduar:

  • Drejtojeni kokën, aplikojeni në zgavrën e hundës. Spërkateni 1 ose 2 herë në secilën zgavër hunde. Lëreni mukusin e tepërt të rrjedhë dhe më pas fryni hundën.
Përdoreni 2-6 herë në ditë ose më shumë deri në dekongjestion.
I destinuar për përdorim të përkohshëm nëse hunda është e bllokuar.
I përshtatshëm për fëmijë nga mosha 3 vjeçare dhe të rritur.

Shiko edhe