Snup Nasal Spray * 10 ML

Lekë 420.00
Doza:  
Spray për zhbllokimin e hundëve të zëna.

10 ml

Snup spraj përdoret në rastet e:
- Rrjedhjes së hundëve
- Rinitit alergjik
- Irritimi i mukozave të hundës gjatë simptomave të gripit
- Sinusit akut dhe kronik
- Për pastrimin e përditshëm të hundëve

Formon një barierë mukoadesive e cila mbron mukozën nga kontakti me viruset, bakteret, smogu dhe pluhrat.
Nëse nuk është përshkruar ndryshe, të rriturit dhe fëmijët mbi moshën 6 vjeçare duhet të perdorin një sprucim të Snup spraj
në secilen anë te hundës deri 3 herë në ditë.
  • Doza përcaktohet në varësi të ndjeshmërisë individuale dhe efektit klinik.
  • Flakoni mund të përdoret edhe 6 muaj pas hapjes.
  • Pa substanca konservuese.

Shiko edhe