Alta Natura Olio Capezzoli * 30 GR

Lekë 2,000.00
Title:  
Vaj për mamelat e gjirit të dehidartuara dhe të ndjeshme gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies.

30 gram

Alta Natura Olio Capezzoli është një vaj, që përgatit mamelat e gjirit para dhe gjatë ushqyerjes me gji.

  • Ndihmon në mbrojtjen e mamelave nga dëmtimet fizike dhe rigjenerimin e indeve të zonës përreth gjirit.
  • Vaji ka në përmbajtje lëndë organike dhe është i formuluar pa alergene, që mund të jenë të dëmshëm për të porsalindurit. 

Pastroni duart mirë para përdorimit të vajit.
Në shtatzëni: Aplikoni çdo ditë, nga java e 32-të e shtatzënisë, një sasi të vogël vaji në mamelat e gjirit duke i masazhuar.
Gjatë ushqimit me gji: Aplikoni një sasi të vogël të produktit duke masazhuar në mënyrë rrethore, sipas nevojës. Nuk është e nevojshme të pastroni zonën ku vendoset vaji pasi është i padëmshëm edhe nësë gëlltitet nga bebi.

Shiko edhe