Avent Breast Milk Storage Cups SCF618/10

Lekë 2,760.00
Title:  
Kupa për ruajtjen e sigurt të qumështit të gjirit.

-

Philips Avent Breast Milk Storage Cups, ju lejojnë të ruani qumështin tuaj të gjirit në mënyrë të sigurt dhe efikase.

Kupat duhet të jenë të sterilizuara, në mënyrë që të mund të ripërdoren disa herë.

  • Kapaku i kupave mbyllet hermetikisht dhe mbron nga rrjedhja gjatë ruajtjes apo transportit
  • Mund të lini shënime tw ndryshme tek kupa apo kapaku
  • Ruhen në frigorifer
  • Janë të lehta për t’u përdorur dhe pastruar
  • Produkti nuk përmban BPA (kimikat industrial që përdoret për prodhimin e plastikave)

-

Shiko edhe