Synergy Prenalact Multivitamins & Minerals * 60

Synergy Prenalact Multivitamins & Minerals * 60

Lekë 3,200.00
Title:  
Multivitamina për gra shtatzëna dhe gjatë periudhës së laktacionit.

60 Tableta

Një kapsulë përmban 19 vitamina dhe minerale të nevojshme duke përfshire:
- Hekur, i cili ndihmon në krijimin e qelizave të kuqe të gjakut.
- Jod, i cili ndihmon në zhvillimin e trurit të bebes.
- Acid Folik për parandalimin e defekteve në tubin neural të fetusit.

Prenatal multivitamin mbron nga stresi oxidativ dhe forcon sistemin imunitar.
Përdoret përgjatë gjithë shtatzanisë për të forcuar shëndetin e nënës dhe fëmijës. 
Një tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe