Avent Breast Milk Storage Bags

Avent Breast Milk Storage Bags

Lekë 1,518.00
Title:  
Qese për ruajtjen e qumështit të gjirit.

-

Qese sterile për ruajtje të sigurt të qumështit të gjirit. 

Janë të përbëra nga material, i cili lejon që të ruhen në frigorifer ose në ngrirje. 

-Hapja e gjerë siguron mbushje dhe derdhje të lehtë të qumështit të gjirit. 

-Gjithashtu dizanji i krijuar mundëson që ato të qëndrojnë drejt kur janë në kushte ruajtjeje.

-

Shiko edhe