Artrosilene Gel 5% * 5 GR

Lekë 875.00
Title:  
Xhel për trajtimin lokal të dhimbjes dhe inflamacionit me natyrë reumatike ose traumatike të nyjeve, muskujve, tendinave apo ligamenteve.

5 gram

Artrosilene Gel 5% përdoret për trajtimin lokal të dhimbjeve dhe inflamacioneve të një natyre reumatike ose traumatike të 

nyjeve, muskujve, tendinave ose ligamenteve.

Në varësi të madhësisë së zonës që do të trajtohet, aplikoni xhelin 2-3 herë në ditë duke e masazhuar butësisht derisa të përthithet plotësisht.

Kohëzgjatja e trajtimit: 

Përdoret si për sëmundjet akute ashtu edhe për ato kronike për periudha që variojnë nga disa ditë në 3-4 javë.

Shiko edhe