Capsicum Chili Plaster * 1

Capsicum Chili Plaster * 1

Lekë 50.00
Title:  
Ngjitëse me përmbajtje kapsikumi për dhimbjet muskulare.

6 cm x 10 cm

Produkti ka në përmbajtje mbi 20 bimë medicinale kineze të cilat përdorin konceptin e nxehtësisë terapeutike, për të lehtësuar 
dhimbjet muskulare dhe artikulare.
Këto ngjitëse sigurojnë nxehtësi deri në 2 cm tek indet muskulare duke lehtësuar dhimbjen deri në 24 orë.

Nxehtësia në formë të zgjatur dhe në temperaturë konstante, rrit qarkullimin e gjakut tek indet dhe furnizimin me oksigjen duke 
ndihmuar muskujt të rikthehen në një gjendje optimale.
Zona në të cilën do vendoset ngjitësja duhet të jetë e pastër dhe e thatë.
Aplikoni ngjitësen në zonën e prekur dhe lëreni të veprojë për 8 orë.
Mos përdorni ngjitëse tjetër brenda 24 orëve.

Shiko edhe