Brushworks Back Comb Brush

Lekë 650.00
Title:  
Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e Brushworks!

-

Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e Brushworks! Sidomos nëse dëshironi te keni flokë të kapur në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet.

E krijuar nga najloni me cilësi të lartë, furça e krehës së pasme Brushworks ofron performancë dhe shkathtësi të pakrahasueshme.

Qimet e najlonit janë mjaftueshëm të buta për të parandaluar tërheqjen dhe pengimin, duke e bërë atë të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, duke përfshirë flokët e imët, delikat dhe të trashë. Arritni volumin mahnitës me cilësi dhe perfeksiononi pa mundim pamjen tuaj të përditshme. 

Shiko edhe