Brushworks Blow Dry Paddle Brush

Lekë 1,000.00
Title:  
Një mjet revolucionar për kujdesin e flokëve.

-

Prezantimi i furçës Brushworks Blow Dry Paddle - një mjet revolucionar për kujdesin e flokëve që është vendosur për të ripërcaktuar përvojën tuaj të përditshme të stilimit. 

E projektuar për komoditetin tuaj maksimal, kjo furçë përmban një dorezë të lehtë me kapje dhe prekje të butë. Kjo siguron një mbajtje të sigurt, duke ju lejuar t'i stiloni dhe t'i zgjidhni flokët pa u shqetësuar për rrëshqitjen ose trajtimin e vështirë. Ajo që me të vërtetë e dallon këtë furçë është rregullimi i saj inovativ me qime. Ndryshe nga furçat konvencionale, Brushworks Blow Dry Paddle Brush krenohet me qime të buta fleksibël që janë të vendosura në mënyrë të menduar në rreshta. 

Ky dizajn unik garanton zbërthim pa dhimbje, edhe për nyjet dhe ngatërresat më kokëforta. Hapjet e tij të dizajnuara me zgjuarsi lejojnë që ajri të qarkullojë nëpër qime, që do të thotë se flokët tuaj do të thahen më shpejt se zakonisht. Thuaj lamtumirë kohërave të gjata të tharjes dhe përshëndetje stilimit më efikas.

Shiko edhe