Brushworks Body Tape

Lekë 1,300.00
Title:  
Ky produkt inovativ është krijuar për të mbajtur gjoksin tuaj statik, duke ju lejuar të lëvizni rehatshëm edhe pa recipeta. 

-

Brushworks Body Tape  është krijuar për të mbajtur gjoksin tuaj statik, duke ju lejuar të lëvizni rehatshëm edhe pa recipeta. Ju mund të vishni me lehtësi një dekolte apo një fustan me shpinë të hapur pasi ky shirit do t'ju ofrojë mbështetjen dhe besimin që ju nevojitet. 

Gjithashtu siguron një ngritje dhe mbështetje të menjëhershme për bustin tuaj, duke krijuar një dekolte të këndshme pa pasur nevojë për recipeta. Është i butë për lëkurën dhe i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. 

Mund ta mbani për orë të tëra pa u shqetësuar se mos do levizi.

Shiko edhe