Brushworks Ceramic Round Brush

Lekë 800.00
Madhësia:  
E krijuar posaçërisht për ju që të arrini rezultate profesionale  të tharjes së flokëve.

-

Brushworks Ceramic Round Brush, e krijuar posaçërisht për ju që të arrini rezultate profesionale të tharjes së flokëve. Dizajni i lakuar në mënyrë perfekte ndihmon gjithashtu në shpërndarjen e nxehtësisë për tharje më të shpejtë. 

Doreza është konturuar  për t'iu përshtatur lehtësisht formës së dorës suaj. Këto furça përvecëse janë sekreti i një tharjeje profesionale ato mund të përdoren gjithashtu për të krijuar volum dhe onde që me siguri keni parë në të gjitha rrjetet tuaja sociale! Krijuar për mos të dëmtuar apo krijuar maja dyshe.

Shiko edhe