Brushworks Ceramic Tip Tweezers

Lekë 1,000.00
Title:  

Piskatore me kokë të pjerrët. 

-

Brushworks Ceramic Tip Tweezers është mjeti i fundit i kujdesit për heqjen e qimeve precize.
Largoni qimet e padëshiruara me Piskatore Qeramike Brushworks. 

E bërë nga qeramika e qëndrueshme për performancë me cilësi të lartë, kjo piskatore e pjerrët është projektuar me një formë të lakuar për të siguruar një kapje të fortë dhe të rehatshme gjatë përdorimit. Një mjet bukurie që mund të përdoret në disa mënyra, i përsosur për formësimin e vetullave ose vendosjen e qerpikëve fals.

Shiko edhe