Brushworks Charcoal Blotting Papers * 100

Lekë 800.00
Title:  
Thuaj lamtumirë shkëlqimit të padëshiruar dhe yndyrës së tepërt me letrat Brushworks Charcoal Blotting Papers.

-

Brushworks & So Eco

Thuaj lamtumirë shkëlqimit të padëshiruar dhe yndyrës së tepërt me letrat Brushworks Charcoal Blotting Papers. 

Letra të përbëra me qymyr për të siguruar një absorbim të fuqishëm që largon në mënyrë efektive yndyrën dhe papastërtitë e tepërta nga lëkura në pak sekonda, pa hequr makeupin tuaj! Merret lehtësisht kudo duke i dhënë lëkurës tuaj një ndjesi të freskët dhe mat. 

Kur të mbaroni, mbylleni paketimin dhe ruajeni përsëri në çantën tuaj, larg mikrobeve dhe pluhurit. 

Përmban 100 letra.  

Përdorimi:

  • Merrni një letër dhe presojeni butësisht në fytyrë në zonat që keni yndyrë të tepërt. 
  • Letrat janë njëpërdorimshe. 
  • Mund ta përsërisni procesin sa herë e ndjeni të nevojshme gjatë ditës.


Shiko edhe