Brushworks Curved Foot File

Lekë 1,000.00
Title:  
Një kujdes revolucionar i këmbëve thelbësor për të përkëdhelur këmbët tuaja dhe për t'i lënë ato të ndjehen të lëmuara të mëndafshta.

-

Brushworks Curved Foot File, aksesori revolucionar i këmbëve thelbësor për të përkëdhelur këmbët tuaja dhe për t'i lënë ato të ndjehen të lëmuara të mëndafshta. 

Forma e saj e lakuar siguron rehati dhe kontroll maksimal gjatë përdorimit, duke ju lejuar të trajtoni zonat problematike me lehtësi dhe saktësi.

Përdorimi:

  • Pasi keni bërë dush ose pasi i keni mbajtur këmbët në ujë të ngrohtë për 10 apo 15 minuta, masazhojini me furcën derisa të largoni gjithë lëkurën e vdekur.

Shiko edhe