Brushworks Cuticle Nippers

Lekë 1,000.00
Title:  
Prerëse e kutikulave.

-

Prezantimi i Brushworks Cuticle Nippers, mjeti juaj i fundit për të arritur mirëmbajtjen e përsosur të thonjve dhe kutikulave. 

Të krijuara me saktësi, këto prerëse të kutikulave janë bërë nga çelik inox me cilësi të lartë, duke siguruar qëndrueshmëri dhe performancë afatgjatë. Me ngjyrën e tyre rozë të hijshme dhe elegante, jo vetëm që ofrojnë funksionalitet të jashtëzakonshëm, por gjithashtu i shtojnë një stil stili rutinës suaj të manikyrit. Përveç kësaj, nuanca e gjallë rozë i veçon ato, duke i bërë ato një shtesë të këndshme për çdo koleksion bukurie. 

Të dizenjuar me saktësinë maksimale, Brushworks Cuticle Nippers ju ofrojnë kontroll dhe saktësi të plotë kur bëhet fjalë për prerjen dhe mirëmbajtjen e kutikulave tuaja. Tehet e mprehta dhe me kënd heqin pa mundim kutikulat e tepërta, thonjtë dhe lëkurën e vdekur, duke i lënë thonjtë tuaj të duken të rregulluar dhe të shëndetshëm në mënyrë të përsosur.

Shiko edhe