Brushworks Cuticle Pusher and Files

Brushworks Cuticle Pusher and Files

Lekë 900.00
Title:  
Set për përkujdesin e thonjve.

-

Projektuar për t'i mbajtur thonjtë tuaj të rregullt duke i dhënë formë atyre dhe duke hequr rritjen e tepërt të kutikulave. Ky shtytës i kutikulës me dy skaje e shtyn butësisht çdo rritje të tepërt të kutikulës nga shtrati i thonjve. Fundi i lakuar ndjek formën e kutikulave, ndërsa fundi i sheshtë është projektuar për të ngritur ose shtyrë çdo kutikul kokëfortë. Paketa e dyfishtë e limave të thonjve, siguron që të mos mbeteni kurrë pa një limë për të larguar ato skaje të mprehta dhe të padëshiruara. Këto mjete janë krijuar nga materiale të qëndrueshme, duke siguruar jetëgjatësi dhe efektivitet. 

Me këtë paketë, ju keni gjithçka që ju nevojitet për të arritur thonjë të rregullt si në një sallon estetik..

Shiko edhe