Brushworks Gold Flake No Crease Clips * 6

Lekë 800.00
Title:  
Kapëset e flokëve të Brushworks No Crease , zgjidhja perfekte për t'i mbajtur flokët tuaj në vend pa lënë asnjë formë!

-

Kapëset e flokëve të Brushworks No Crease , zgjidhja perfekte për t'i mbajtur flokët tuaj në vend pa lënë asnjë formë! 

Të dizenjuara për të gjitha llojet e flokëve dhe janë perfekte për t'u përdorur kur aplikoni makeupin, pasi ato i mbajnë flokët në mënyrë të sigurt. Krijuar me materiale të cilësisë së lartë, këto kapëse flokësh janë të qëndrueshme duke i bërë ato të lehta për t'u përdorur dhe të rehatshme për t'u mbajtur gjatë gjithë ditës.

Këto kapëse vijnë në një grup nuancash pastel, duke i bërë ato jo vetëm funksionale, por edhe me stil.

Shiko edhe