Brushworks HD Definer Complexion Sponge

Lekë 800.00
Title:  
Brushworks HD Definer Complexion Sponge është një sfungjerë për përhapjen e makeupit, që ndihmon me definimin perfekt të fytyrës në saj të formë së tij komplekse.

-

Brushworks HD Definer Complexion Sponge është një sfungjerë për përhapjen e makeupit, që ndihmon me definimin perfekt të fytyrës në saj të formë së tij komplekse. Ai është ideal për krijimn e kontureve të rregullta dhe tepër i lehtë në përdorim duke e lehtësuar procesin e grimit edhe për amatorët.

Lageni me ujë dhe shtrydheni fort pëpara përdorimit.
Përdorni pjesën e sheshtë për aplikim më të lehtë të fondatinës dhe korrektorit, ndërsa cepat e ngushtë për theksimin e kontureve.

Shiko edhe