Brushworks Heatless Curling Scrunchie

Lekë 1,300.00
Title:  
Aksesor inovativ për të krijuar kaçurrela mahnitëse pa pasur nevojë për mjete të dëmshme që stilojnë me nxehtësi  flokun tuaj. 

-

Brushworks Heatless Curling Scrunchie është aksesor inovativ për të krijuar kaçurrela mahnitëse pa pasur nevojë për mjete të dëmshme që stilojnë me nxehtësi flokun tuaj. 

I përbërë nga saten super i butë ndihmon në mbrojtjen e flokëve tuaj nga dëmtimi, tharja dhe krijimi i majave dyshe.

Shiko edhe