Brushworks Makeup Remover Cloths – 3 Pack

Lekë 1,000.00
Title:  
3 copa të buta pastruese të make up.

-

Brushworks Makeup Remover Cloths janë 3 copa të buta, të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, heqin lehtësisht makeupin, duke përfshirë formulat e papërshkueshme nga uji dhe yndyrën.

Përdorimi:
Mund ti përdorni vetëm duke i lagur thjesht me ujë ose me larësin tuaj që keni në skincare.

Shiko edhe