Brushworks Massaging Shampoo Brush

Lekë 1,000.00
Title:  
Brushworks Massaging Shampoo Brush eksfolion skalpin dhe masazhon kokën tuaj gjatë larjes me shampo për të ndihmuar në luftimin e zbokthit, kontrollin e yndyrës së tepërt dhe stimulimin e rritjes së flokëve duke nxitur qarkullimin e gjakut.

-

Brushworks Massaging Shampoo Brush  eksfolion skalpin dhe masazhon kokën tuaj gjatë larjes me shampo për të ndihmuar në luftimin e zbokthit, kontrollin e yndyrës së tepërt dhe stimulimin e rritjes së flokëve duke nxitur qarkullimin e gjakut.

Ndihmon në largimin e të gjitha papastërtive, madje edhe të zbokthit, duke siguruar një pastrim efektiv, falë formulimit të saj me 3 madhësi të ndryshme dhëmbëzash. 

Dizenjuar për t'u kapur, ideal për t'u përdorur me shampon ose vajin tuaj të preferuar të flokëve. 

I përshtatshëm për cdo tip floku.

Përdorimi:

Masazhoni skalpin me lëvizje rrethore në flokë të lagur apo të thatë me shampon ose vajin tuaj të preferuar.Shiko edhe