Brushworks Microfibre Headband Duo

Lekë 1,100.00
Title:  
Brushworks Microfibre Headband është një aksesor fantastik për rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës. 

-

Brushworks Microfibre Headband është një aksesor fantastik për rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës. Këto dy shirita të butë dhe të rehatshëm janë krijuar për t'i mbajtur flokët tuaj larg fytyrës, duke ju lejuar të pastroni, tonifikoni dhe hidratoni lëkurën tuaj pa asnjë shqetësim. 2 shirit të bërë nga material mikrofibër, duke e bërë tepër të butë dhe të rehatshëm për t'u vendosur në kokë. Mund të rregulloni lehtësisht madhësinë e shiritit të kokës për t'iu përshtatur në mënyrë të përsosur formës së kokës dhe për të siguruar rehati optimale.

Thjesht mbështilleni rreth kokës dhe rregulloni shtrëngimin duke përdorur fiksimin me ngjitës.
Më pas mblidhni flokët duke i vendosur në hapjen tek pjesa e pasme për një ndjenjë sigurie maksimale që flokët tuaj mos t'ju pengojnë!

Shiko edhe