Brushworks Mini Pillow Puffs – 6 Pack

Lekë 850.00
Title:  
Sfumo produktet në lëkurë me lehtësi duke përdorur Brushworks Triangle Powder Puff Duo.

Sfumo produktet në lëkurë me lehtësi duke përdorur brushworks Triangle Powder Puff Duo.
Ideale për aplikimin e pudres, këta mini sfungjere ofrojnë rezultate të qëndrueshme dhe pamje të përsosur duke e fiksuar në vend pamjen tuaj.

Sfungjerët mund të përdoren për të arritur zonat më të vogla të fytyrës, si poshtë syve, por janë të përsosur edhe për të zbutur dhe lëmuar dukshëm gjithë sipërfaqen e lëkurës suaj.

Shiko edhe