Brushworks Paddle Brush and Claw Clips (2 clips)

Lekë 1,400.00
Title:  
Përmirësoni rutinën tuaj të shijoni dhe shijoni krehjen e lehtë duke mos bërë këtë set të mrekullueshëm të furçës dhe kapëseve me dhëmbëza.

-

Përmirësoni rutinën tuaj të shijoni dhe shijoni krehjen e lehtë duke mos bërë këtë set të mrekullueshëm të furçës dhe kapëseve me dhëmbëza.
Kapëset e BRUSHWORKS ju lejojnë t'i stiloni flokët në mënyrë të kundërt, t'i mbajnë fytyrën e madhe me fytyrën e madhe ndërsa bëni rutinën e grimit ose të kujdesit që të mund të duket ose t'i shkurtoni flokët për një pamje të lëkurës dhe pasioni funksjonojnë. edhe në flokë të shkurtër.
I kombinuar me furçën "Brushworks Paddle", ideale për t'u prekur pasi keni tharë flokët, ose në momentin që jeni duke i thënë për të krijuar një pamje më të rregullt . Ky set është i domosdoshëm për çdo adhurues të keq!
Seti përmban:

  • Furçën e krehjes 
  • Kapëse me dhëmbëza x 2

Shiko edhe