Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs

Brushworks Petal Nipple Covers 4 Pairs

Lekë 800.00
Title:  
Ideale për veshje të ngushta, transparente ose të hapura.

-

Brushworks Petal Nipple Covers janë ideale për veshje të ngushta, transparente ose të hapura. Mbulojnë në mënyrë perfekte. Ato janë elastike dhe të buta për të ofruar rehati të dhe një suport afatgjatë.
Heqja nuk është aspak e dhimbshme.

Përdorimi:
Sigurohuni që ta aplikoni në lëkurë të pastër dhe të thatë (shmangni përdorimin e kremit hidratues në zonën që do të aplikohet). 

Hiqni letrën mbështjellëse dhe ngjiteni duke qendrëzuar thithkat në pjesën e butë të produktit.

Shiko edhe