Brushworks Precision Lash Applicator

Lekë 700.00
Title:  
Një mjet precizues për qerpikëve për të ndihmuar në aplikimin e qerpikëve fallco pa probleme.

-

Brushworks Precision Lash Applicator është një mjet precizues për qerpikëve për të ndihmuar në aplikimin e qerpikëve fallco pa probleme. 

Me një fund të lakuar për të mbajtur dhe pozicionuar në mënyrë perfekte qerpikët sa më afër vijës së qerpikëve tuaj. Krijuar nga çelik inox i lëmuar, me cilësi të lartë për kapje dhe pastrim të lehtë.Shiko edhe