Brushworks Reusable Silicone Nipple Covers

Lekë 700.00
Title:  
Zgjidhja përfundimtare për mbulim të mamelave për një dukje sa më elegante.

-

Brushworks & So Eco

Prezantimi i Brushworks Reusable Silicone Nipple Covers – zgjidhja përfundimtare për mbulim delikat dhe dukje elegante. 

Të krijuara nga silikoni miqësor ndaj lëkurës, këto mbulesa mamelash ofrojnë një prekje të butë në lëkurën tuaj, duke siguruar rehati maksimale gjatë gjithë ditës. 

Skaji i qetë dhe jashtëzakonisht i hollë i këtyre mbulesave krijon një përzierje të përsosur me lëkurën tuaj, duke i bërë ato praktikisht të pazbulueshme edhe nën rrobat më të ngushta. 

Ato shtrihen në lëkurë duke ju mundësuar të vishni bluzat dhe fustanet tuaja të preferuara me siguri absolute. 

Thuaj lamtumirë vetëdijes dhe përqafo lirinë e zgjedhjeve të pakufizuara të modës. Përjetoni ndjenjën e rehatisë dhe lirisë absolute pasi këto mbulesa ngjiten mirë në lëkurën tuaj, duke ofruar mbulim të matur gjatë gjithë ditës. Pavarësisht nëse jeni duke marrë pjesë në një ngjarje të veçantë, duke shkuar në zyrë ose duke shijuar një natë jashtë, këto mbulesa të lehta do të qëndrojnë në vend pa asnjë shqetësim.

Shiko edhe