Brushworks Shower Comb

Brushworks Shower Comb

Lekë 550.00
Title:  

Krehër dushi për të përhapur dhe shpëlarë kremin ose balsamin tuaj të preferuar gjatë procesit të larjes.

-

Krehër dushi për të përhapur dhe shpëlarë kremin ose balsamin tuaj të preferuar gjatë procesit të larjes.
Krehëri ju lejon të largoni lehtësisht kremin nga flokët, për të shmangur ndjesinë e flokëve pa volum, që ndodh si fenomen i mbetjes së tepërt të balsamit në flokët tuaj!                     

Ky krehër është krijuar për t'ju ndihmuar gjithashtu të përhapni në mënyrë të barabartë maskën, kremin apo balsamin në gjithë gjatësinë e flokut.
Nëpërmjet materialit të butë dhe dhëmbëve të gjerë, ai parandalon dëmtimin ose këputjen që mund të ndodh në flokë të lagur. Krehëri ka një dorezë të lakuar, me anë të së cilës mund të varet në banjë për përdorim të lehtë çdo herë!

Shiko edhe