Brushworks Tan Applicator Set

Lekë 1,700.00
Title:  
Një set aplikimi për nxirje artificiale për fytyrën dhe trupin.

-

Përsosni nxirjen tuaj nga koka te këmbët me setin e aplikuesit për nxirje Brushworks. Ky set aplikimi për nxirje prej tre pjesësh, i domosdoshëm, përfshin një dorezë për fytyrën, aplikues me rrip të pasmë dhe dorëza për trupin, kështu që nuk duhet të shqetësoheni më kurrë për njolla në procesin tuaj të nxirjes dhe duke ju garantuar nxirjen tuaj më të mirë deri më tani.

Seti përmban:

  • Aplikues për nxirjen e trupit
  • Aplikues pë nxirjen e fytyrës
  • Aplikues në formë shiriti që ju ndihmon për pjesën e pasme të trupit tuaj si shpinë apo vithe


Shiko edhe