Brushworks Tan Removal Mitt

Lekë 700.00
Title:  

Dorezë për heqjen e nxirjes artificiale (fake tan).

-

Brushworks Tan Removal Mitt  shërben si një furcë pastruese, e cila largon ngjyrën apo njollat e ngelura nga produktet që përdoren për të krijuar nxirjen artificiale sic mund të jenë kremra apo spray të ndryshëm. 

 Ajo mundëson një eksfolim fizik të lëkurës duke ju përgatitur në mënyrë perfekte për një shtresë të re ngjyre apo thjesht për të pasur lëkurën tuaj natyrale pa ngjyrues artificial.
Kjo dorezë është e ripërdorshme dhe mund të lahet në lavatrice.

Përdorimi:
Vendoseni në dorë gjatë kohës që jeni duke bërë dush dhe masazhoni lëkurën sikurse e lani me një sfungjer, ngjyrat dhe lëkura e vdekur të largohen.

Shiko edhe