Brushworks Wonder Bobble Large Natural * 5

Brushworks Wonder Bobble Large Natural * 5

Lekë 500.00
Title:  

Aksesor flokësh.

-

Ky set përmban 5 lidhëse flokësh shumë elastike dhe tepër të buta. Secila prej tyre përbëhet nga një dizajn i vecantë  që parandalon tërheqjen e tepërt në flokët tuaj, duke minimizuar këputjen dhe dëmtimin. Për më tepër, ndryshe nga lidhset tradicionale të flokëve që mund të shkaktojnë parehati me lidhset e Brushwork është krejt e kundërta. Lidhëset jane shumë fleksibël, duke ju lejuar të krijoni modele të bukura flokësh pa sakrifikuar rehatinë. Pavarësisht nëse keni flokë të trashë, të hollë, kaçurrelë apo të drejtë, këto lidhëse ju sigurojnë një mbajtje të sigurtë që zgjat gjatë gjithë ditës.

Shiko edhe