Brushworks Wonder Complexion Sponge Duo

Lekë 1,300.00
Title:  
Një set me dy sfungjerë grimi.

-

Baza perfekte ka nevojë për sfungjerin e përsosur, prandaj ne i duam sfungjerët e grimit HD Wonder Complexion të Brushworks. Me dy sfungjerë për t'ju ndihmuar të përzieni, theksoni dhe konturoni, ju do të përfitoni një bazë të përsosur grimi në pak minuta. Ideal për t'u përdorur me produkte kremoze, sfungjerët pa lateks ofrojnë aplikim më të mirë kur përdoren të lagur, por mund ti përdorni edhe  të thatë sipas dëshirës.

Lagini me ujë përpara përdorimit për rezultate më të kënaqshme.

Shiko edhe