Brushworks Wonder Complexion Sponge

Brushworks Wonder Complexion Sponge

Lekë 700.00
Title:  
Makeup-i juaj ka nevojë për sfungjerin e përsosur, prandaj ju duhet të keni patjeter sfungjerët e grimit HD Wonder Complexion të Brushworks

-

Makeup-i juaj ka nevojë për sfungjerin e përsosur, prandaj ju duhet të keni patjeter sfungjerët e grimit HD Wonder Complexion të Brushworks. Me katër sfungjerë për t'ju ndihmuar të përzieni, theksoni dhe konturoni cdo gjë është më e lehtë. 

Ideal për t'u përdorur me produkte kremoze ose pluihur, sfungjerët pa lateks mund ti përdorni të lagur ose të thatë sipas dëshirës.

Për rezultate më të kënaqshme, lagini përpara përdorimit të produkteve të lëngshme.Shiko edhe