Caudalie The Des Vignes Body & Hair Oil * 50 ML

Caudalie The Des Vignes Body & Hair Oil * 50 ML

Lekë 2,770.00
Title:  
Caudalie Thé des Vignes Body and Hair Nourishing Oil është një vaj ushqyes që hidraton lëkurën dhe flokët tuaj.

50 ml

Caudalie Thé des Vignes Body and Hair Nourishing Oil është një vaj ushqyes që hidraton lëkurën dhe flokët tuaj.

  • Ky vaj ushqyes parfumon lëkurën tuaj dhe flokët tuaj me aromë të White Musk, Neroli dhe Giner.
  • Tekstura vajore është e lehtë për tu aplikuar dhe depërton në çast në lëkurë dhe të flokë.
  • Formuluar me 0% paraben, fenoksietanol, ftalateve, vajrave minerale, sulfate.

  • Në fytyrë: Vendoseni një herë në ditë duke lëvizur nga qendra në konturin e fytyrës. Mund të përdoret vetëm ose duke përzier disa pika në pëllëmbë të dorës me rutinën tuaj të përditshëm.
  • Në trup: Masazhoni me lëvizje rrethore në zonat e dëshiruara (gjoks, këmbë).
  • Në flokë: Në flokë të thatë, spërkatni disa pika në pëllëmbën e dorës tuaj, pastaj vendosni në gjatësi aq shpesh sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe