Neostrata Correct Firming Collagen Booster 30 ML

Lekë 8,880.00
Title:  
Serum që nxit prodhimin e kolagjenit në lëkurë.

30 ML

NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster është një serum nate që ruan dhe nxit prodhimin e kolagjenit në lëkurë.
Kolagjeni është themeli mbi të cilin është ndërtuar lëkura jonë dhe për të ruajtur një lëkurë të shëndetshme, me pamje rinore, ne kemi nevojë për të ruajtur këtë proteinë jetësore.
  • Rekomandohet të përdoret për lëkurat e maturuara, të thata dhe të dëmtuara nga dielli.
Përbërësit kryesorë përfshijnë një përzierje të përparuar SynerG Formula 6.5 të tre përbërësve, të provuar klinikisht që punojnë në mënyra të ndryshme për të penguar degradimin e kolagjenit dhe për të nxitur prodhimin e kolagjenit të ri.

Gardenia Cell Culture ndihmon në ruajtjen e kolagjenit ekzistues dhe stimulimin e sintezës së re të kolagjenit.
Matrixyl 3000 Peptid ndihmon në ndërtimin e kolagjenit.
NeoGlucosamina ndihmon në forcimin e matriksit mbështetës mbrojtës të kolagjenit.

Rezultati:
Lëkurë më e re, më e tonifikuar dhe me rrudha më pak të dukshme.⁠⠀ ⁠⠀

Aplikoni butësisht serumin në fytyrën e pastruar më parë, dy herë në ditë.
Mund të përdoret vetëm ose poshtë një kremi hidratues.

Shiko edhe