Neostrata Firming Tri-Therapy Lifting Serum 30 ML

Lekë 10,300.00
Title:  
Serum anti-rrudhë i përqëndruar me Aminofil, Glukonolaktone dhe Acid Hialuronik.⁠

30 ML

Tri-Therapy Lifting Serum është një serum i fuqishëm anti-rrudhë me 3 efekte.
Përdoret për hidratimin, eksfolimin, unifikimin e ngjyrës së lëkurës dhe përmirësimin e teksturës së saj.⁠⠀
Ky serum mbresëlënës punon për të forcuar matriksin e lëkurës ndërsa pompon dhe hidraton lëkurën deri në thellësi. 
Formula e tij është e përbërë nga derivate të patentuara të aminoacideve Aminofil dhe Acidit Hialuronik me peshë të ulët molekulare.
Glukonlaktoni është një antioksidant, i cili minimizon dëmtimin oksidativ nga faktorët e jashtëm atmosferikë.

Pas aplikimit të serumit për një periudhë kohe, lëkura merr një pamje më të re dhe më të tërhequr.⁠⠀
⁠⠀
Aplikoni 3-5 pika në fytyrë të pastruar më parë.

Shiko edhe