Neostrata Repair Matrix Support Spf 30

Lekë 8,200.00
Title:  
Krem dite anti-rrudhë me faktor mbrojtës ndaj rrezeve të diellit UVA-UVB me faktor Spf 30.

50 Gram

Një krem dite anti-rrudhë që përmban 8% NeoGlucosamine, 0,1% Retinol dhe Peptide të krijuara për të zvogëluar pamjen e rrudhave të imta dhe të thella, për të përmirësuar strukturën e lëkurës dhe tonin e pabarabartë.

Formula SynerG përfshin tre teknologji të provuara klinikisht:
-NeoGlucosamine® e patentuar dhe Retinoli, që synojnë prodhimin e acidit hialuronik, për të rritur vëllimin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës.
-Antioksidantët e fuqishëm ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës kundër radikaleve të lira dhe plakjes.
-Filtrat UVA dhe UVB mbrojnë lëkurën nga efektet e djegies dhe plakjes nga ekspozimi i përditshëm i rrezeve të diellit.
Aplikoni kremin 15 minuta para ekspozimit në diell.
Përdorni një krem dielli rezistent ndaj ujit nëse notoni ose djersitni.
Vendosni përsëri kremin kundër diellit të paktën çdo 2 orë.

Shiko edhe