Dimagra Xalifom * 20

Dimagra Xalifom * 20

Lekë 2,650.00
Title:  
Suplement ushqimor, i pasur me kripëra minerale për personat që mbajnë dietë si edhe ata që kryejnë aktivitet fizik.

20 bustina

Dimagra Xalifom është një integrator i Promo Pharma me bazë vitamina dhe kripëra minerale. 

  • Përdorimi i Xaliform këshillohet në mënyrë specifike për ato që ndjekin trajtimin Dimagra ose një dietë hipokalorike, për të marrë nutrientët e nevojshëm për mirëqënien e organizmit.
  • Gjithashtu këshillohet për personat që kryjejnë aktivitet fizik, për të plotësuar nevojat me kripëra minerale.
  • Xaliform përmban kripëra minerale, oligoelemente dhe vitamina antioksidante (A, C, E).


  • Këshillohet konsumimi i 2 bustinave në ditë. 
  • Tretni Xalifom në një gotë me ujë në mëngjes dhe në drekë, larg ushqimit.

Shiko edhe