ESI Bio Collagenix Hydro Gel Eye Patches * 10

ESI Bio Collagenix Hydro Gel Eye Patches * 10

Lekë 2,100.00
Title:  
Patch për zonën rreth syve.

14 copë

ESI Bio Collagenix Hydro Gel Eye Patches janë patches për zonën rreth syve.

Përmbajnë: 

  • Kolagjen Detar Tipi I dhe III, i cili redukton rrudhat dhe ruan elasticitetin e lëkurës në zonën rreth syve.
  • 5 lloje Acidi Hialuronik me peshë molekulare të ndryshme, të cilët pengojnë largimin e ujit duke siguruar hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës.
  • Kafeinë, e cila nxit mikroqarkullimin.

  • Për rezultate më të mira, rekomandohet vendosja e produktit në frigorifer për 10-15 minuta para aplikimit.
  • Vendoset patchi në zonën rreth syve për rreth 15-25 minuta.
  • Këshillohet aplikimi 1-2 herë në javë.

Shiko edhe