In Forma Overweight & Obesity * 45

In Forma Overweight & Obesity * 45

Lekë 2,000.00
Title:  
Pajisje mjekësore për trajtimin dhe mbajtjen nën kontroll të peshës.

45 tableta

In Forma Overweight & Obesity është një pajisje mjekësore CE. për trajtimin e mbipeshës dhe obezitetit. Redukton tretjen dhe absorbimin e karbohidrateve komplekse deri në 66%. Pa gluten.

  • Ul ndjeshëm, deri në 66%, tretjen dhe absorbimin e karbohidrateve komplekse (të pranishme për shembull në bukë dhe makarona) duke ulur marrjen e kalorive të vakteve dhe duke kontribuar efektivisht në uljen e peshës trupore te subjektet mbipeshë ose obezë. 
  • Për më tepër, përthithja e reduktuar e karbohidrateve ul nivelet e glicemisë plazmatike, duke rezultuar në një ulje të sekretimit të insulinës, duke ndihmuar kështu në uljen e pikut të glicemisë duke ulur ndjenjën e urisë.

Përdorimi:
Merreni për një periudhë prej të paktën 2 muajsh, duke u kujdesur që ta pezulloni atë për 3-5 ditë pas çdo muaji të trajtimit.

  • Për humbje peshe: merrni 2 deri në 3 tableta (3 tableta në rastin e një vakti të pasur me karbohidrate) me një gotë të madhe ujë para vakteve kryesore. Merreni secilën tabletë veçmas.
  • Për të ruajtur peshën trupore: merrni 1-2 tableta me një gotë ujë para vakteve kryesore. Merreni secilën tabletë veçmas.
  • Kohëzgjatja e trajtimit: merret për një periudhë të paktën 2 mujore, duke u kujdesur që të ndërpritet për 3-5 ditë pas çdo muaji të trajtimit.

Shiko edhe