Ivy Bears Women's Hair Vitamins * 60

Ivy Bears Women's Hair Vitamins * 60

Lekë 2,790.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e flokëve tek femrat.

60 kapsula

Ivy Bears Women's Hair Vitamins është një suplement ushqimor për shëndetin e flokëve tek femrat.

  • Ato janë të formuluara me Biotinë, Acid Folik dhe Zink. Përveç kësaj, arinjtë përmbajnë vitamina kyçe si A, C, D, E, B5, B6 dhe B12, të cilat sigurojnë flokë të bukur, me shkëlqim dhe të fortë dhe kontribuojnë në rritjen e shpejtë të flokëve të shëndetshëm.
Të gjithë lëndët ushqyese të arushave nevojiten për mirëmbajtjen dhe rritjen e flokëve të shëndetshëm. Kështu, flokët furnizohen në mënyrë optimale çdo ditë me mineralet dhe vitaminat e duhura dhe janë në formë të mirë!
  • Gjëja më e mirë është, meqë ra fjala, se ato forcojnë edhe thonjtë. Arinjtë e shijshëm i japin flokëve tuaj energji shtesë, përmirësojnë në mënyrë të qëndrueshme rritjen e shëndetshme të flokëve dhe i japin shkëlqim dhe forcë.
  • Formula komplekse e arinjve tanë vitaminë është zhvilluar shkencërisht me ekspertë të flokëve dhe bukurisë për të përmirësuar flokët e grave dhe është prodhuar nën kontrolle të rrepta në Gjermani.
  • Arinjtë tanë janë natyralisht të shijshëm, vegan, pa ngjyra dhe shije artificiale të shtuara dhe pa dioksid titani. Arinjtë e shijshëm të gomës shijojnë si një përzierje frutash e manave.

Përdorimi: 

  • Merrni 2 haribo në ditë.

Shiko edhe