Jowae Concentree Jeunesse Anti-Taches 30 ML

Jowae Concentree Jeunesse Anti-Taches 30 ML

Lekë 3,020.00 Lekë 3,770.00
Title:  
Kompleks kremoz i përqëndruar kundër hiperpigmentimeve të lëkurës.

30 ml

Jowae Concentree Jeunesse Anti-Taches është një koncentrat rinor kundër njollave të errëta. 

Aktivizon rininë, zvogëlon njollat e errëta, ndriçon dhe homogjenizon tonalitetet e lëkurës. Aktivizon efektivitetin e kujdesit. Lëkura shkëlqen dhe është më e lëmuar. Njollat e errëta zvogëlohen dukshëm, pamja është e shkëlqyeshme dhe uniforme.

Asetet:

  • Lumifenolet antioksidante;
  • Çaj i bardhë;
  • Vitamina E;
  • Vitamina B3.

Aplikojeni në mëngjes në lëkurë të pastër.

Shiko edhe