Jowae Creme Gommange Oxygenante * 75 ML

Jowae Creme Gommange Oxygenante * 75 ML

Lekë 1,750.00
Title:  
Skrab oksigjenues për të gjitha tipet e lëkurës.

75 ml

Jowae Creme Gommange Oxygenante është një skrab krem oksigjenues, ekfoljues për të gjitha llojet e lëkurës me 96% përbërës natyralë.
Eliminon qelizat e vdekura dhe papastërtitë e mjedisit, duke e lënë lëkurën të lëmuar dhe rrezatuese. Lëkura merr frymë përsëri e çliruar nga mungesa e oksigjenit.

Përbërësit aktivë:

  • Lumifenolet antioksidante;
  • Ekstrakt Peoni perandorak;
  • Përbërës eksfoliues me origjinë bimore;
  • Misër (jo OMGJ).

Aplikohet në lëkurë të lagur 2 herë në javë. Masazhojeni gjatë dhe shpëlajeni.

Shiko edhe