Jowae Creme Leggere Hydratante * 40 ML

Jowae Creme Leggere Hydratante * 40 ML

Lekë 1,950.00
Title:  
Krem i lehtë me veti hidratuese.

40 ml

Jowae Creme Leggere Hydratante është një krem hidratues i lehtë. 

Rihidraton, mbush dhe zbut lëkurë. Lëkura ndihet e rehidratuar, e ngopur dhe e plotë. E ribalancuar, rifiton komoditetin dhe fleksibilitetin e saj. Pamja është e freskët dhe rrezatuese.
E përshtatshme për lëkurë normale në mikse, madje edhe e ndjeshme.

Asetet:

  • Lumifenolet antioksidante;
  • Uji Sakura;
  • Ekstrakt Pishe;
  • Glicerinë vegjetale;
  • Vitaminë E.

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje, në lëkurë të pastër.

Shiko edhe