Jowae Creme-Masque Hydratante Recuperatrice 40 ML

Jowae Creme-Masque Hydratante Recuperatrice 40 ML

Lekë 2,330.00
Title:  
Krem-maskë, hidratante, rigjeneruese për të gjitha tipet e lëkurës.

40 ml

Jowae Creme-Masque Hydratante Recuperatrice siguron një hidratim adekuat për lëkurën tuaj dhe një pamje më të relaksuar dhe të shndritshme.

Formula përmban ekstrakt Kumquat të pasur me vitamina, si dhe Lumiphenole antioksidante dhe ekstrakt rinovues Papaja. Kjo përzierje rigjeneruese e përbërësve hidraton lëkurën dhe ndihmon në rafinimin e strukturës së lëkurës gjatë natës, duke përgatitur kështu lëkurën tuaj për ditën në vazhdim.

Përbërësit kryesorë:

  • Lumifenolet antioksiduese, një përbërës aktiv i patentuar me burim nga një bimë e quajtur Sempervivum Tectorum, ndihmon lëkurën t'i rezistojë agresioneve të jashtme si dhe ndotjes;
  • Kumquat, një frut i vogël pjesë e agrumeve, është plot me përbërës aktivë si vitamina C dhe flavonoidë, të cilat të dyja ofrojnë përfitime stimuluese dhe hidratuese;
  • Ekstrakti i Papajës ndihmon në rinovimin dhe shtrëngimin e pamjes së lëkurës.

  • Aplikoni një shtresë të hollë të kremit-maskë, çdo mbrëmje para gjumit. 
  • Nëse dëshironi ta përdorni këtë produkt si maskë, aplikojeni një shtresë të trashë dhe lëreni të veprojë gjatë gjithë natës. 
  • Për rezultate më të mira, aplikojeni produktin me një masazh qetësues përgjatë skajeve të faqeve në mënyrë që të relaksoni muskujt e fytyrës.

Shiko edhe