Jowae Cremee Hydratante Teintee * 30 ML

Jowae Cremee Hydratante Teintee * 30 ML

Lekë 1,980.00
Title:  
Krem hidratues me pigment.

30 ml

Jowae Cremee Hydratante Teintee është një krem hidratues i lehtë, që përmban pigment dhe unifikon lëkurën.

Rihidraton, mbush dhe zbut lëkurë. Lëkura ndihet e rehidratuar, e ngopur dhe e plotë. E ribalancuar, rifiton komoditetin dhe fleksibilitetin e saj. Pamja është e freskët dhe rrezatuese.
E përshtatshme për lëkurë normale në mikse, madje edhe e ndjeshme.

Asetet:

  • Lumifenolet antioksidante;
  • Uji Sakura;
  • Ekstrakt Pishe;
  • Glicerinë vegjetale;
  • Vitaminë E.

Aplikojeni në mëngjes në lëkurë të pastër.

Shiko edhe